-

Työpaikkoja avoinna määräaikaisiin työsuhteisiin

0 kommenttia

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan siivousalan töitä erilaisissa kohteissa tehden erilaisia työtehtäviä!

Haemme talvi- sekä kesäkaudelle lomien sijaisuuksiin työntekijöitä. Työajat ovat vaihtelevat, aamussa, illassa tai viikonloppuisin. Työtunnit viikolle ovat myös sovittavissa. Olet sitten opiskelija, alanvaihtaja tai muuten alamme töitä vailla, löydämme varmasti elämäntilanteeseesi sopivaa työtä.

Tarjolla on talvikaudelle muutama paikka ja rekryämme samalla jo kesäksi kesätyöntekijöitä. Kesätyöt ovat sopimuksen mukaan toukokuu-elokuu välisenä aikana.

Mitä Trinomi on:

Olemme luotettava ja uutuushakuinen perheyritys, jonka toimialueena on Päijät-Häme. Suurin osa kohteistamme sijaitsee Lahdessa ja sen lähialueilla. Työskentelemme nykyaikaisilla välineillä, aineilla sekä koneilla. Olemme myös sitoutuneet säästämään ympäristöämme ja käytämmekin mahdollisuuksien mukaan kohteissa kemikaalitonta siivousta, puhdasvesisiivous, sekä ympäristöystävällisiä ja biohajoavia puhdistusaineita. Osassa kohteissa meillä on myös käytössä robotiikkaa. Perehdytämme sekä ohjaamme työntekijöitämme, jotta he voivat tehdä työnsä mahdollisimman hyvin ja mielekkäästi. Yli puolet työntekijöistämme suosittelee Trinomia työnantajana.

Mitä odotamme sinulta:

Odotamme reipasta otetta työhön ja asiakaspalvelulähtöisyyttä. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa. Haluat tehdä työsi kunnolla ja laadukkaasti lunastaen antamamme lupauksen asiakkaalle.

Laita siis rohkeasti hakemusta tulemaan niin sovitaan haastattelu! Rekrylomakkeeseen pääset tästä