Teollisuussiivous

-

Teollisuussiivous

Teollisuuskiinteistöjen siivous on oleellinen osa työn turvallisuutta. Paksut pölykerrokset sähkökaapelien päällä ja heikko ilmanlaatu ovat merkittäviä työturvallisuusriskejä. Siistit tuotantotilat parantavat tuotannon tehokkuutta ja takaavat käyttäjilleen viihtyisyyttä. Teollisuussiivouksen tuottaminen vaatii laadukkaan siivouspalvelun lisäksi myös työturvallisuuden huomioon ottamista.

Me Trinomilla olemme tehneet asiakkaillemme Lahden lähialueilla teollisuussiivousta jo pitkään. Asiakaskohteinamme on tälläkin hetkellä monen eri teollisuusalan yrityksiä, teollisuushalleja, varastoja ja tuotantotiloja, joista jokainen vaatii erityisosaamista. Teollisuussiivous suunnitellaankin asiakkaalle aina yksilöllisesti, asiakaskohteen tilojen ja toimialan mukaisesti. Lisäksi otamme huomioon asiakkaan toiveet siivoukseen liittyen. 

Teollisuussiivous voi sopimuksen mukaan pitää sisällään:

  • lattioiden puhtaanapito käsin ja koneellisesti
  • koneelliset pesut erilaisilla koneilla; pesevät yhdistelmäkoneet, lakaisukoneet, robotiikka…
  • roska-astioiden tyhjennykset
  • mahdollisten kosketuspintojen, lavuaarien ja WC-tilojen puhdistus

Siivouksessa käyttämämme aineet, välineet sekä koneet ovat nykyaikaisia ja ne valitaan siivottavan tilan materiaalien ja koon mukaan. Otamme siivousmenetelmien osalta huomioon myös mahdolliset ympäristövaikutukset ja pyrimme niiden minimoimiseen. Ammattitaitoiset siivoojamme takaavat siivouspalvelun laadukkaan lopputuloksen. Meiltä onnistuu myös muu erikoissiivous.

Teollisuussiivous sujuu asiantuntemuksella ja ammattitaidolla

Turvallisuuden takaamiseksi noudatamme tiettyä prosessia aina tuottaessamme palvelua teollisuuskiinteistössä. Asiakaskohteessa tehdään aloituksen jälkeen riskienarviointi, jossa käsitellään niin fysikaaliset, kemialliset, henkiset kuin ergonomiset riskit. Samassa yhteydessä siivouspalvelun toiminta nivotetaan asiakaskohteen omiin riskienkartoituksen tuloksiin. Yrityksemme siivoojille ja tuotannontekijöille järjestetään asiakaskohteen haltuunotossa perehdytys, jossa käsitellään kattavasti kyseisen asiakaskohteen työturvallisuuteen liittyviä asioita. Niitä ovat muun muassa asiakkaan omat riskienkartoitukset, hätäpoistumistiet, kokoontumisalueet ja valot. Näin työntekijämme ovat välittömästi ajan tasalla ja kykenevät suorittamaan työnsä vahvasti työturvallisuus huomioiden.

Työtä tehdessä yrityksemme tuotannontyöntekijöillä on aina asianmukaiset turvavarusteet, joita ovat esimerkiksi turvakengät, turvaliivi ja -kypärä sekä suojalasit. Kaikilla yrityksemme tuotannontekijöillä on työturvallisuuskorttikoulutus. Lisäksi työntekijöillämme on käytössä työpuhelimessaan sovellus, jonka avulla ilmoitetaan asiakaskohteen läheltä piti -tilanteista ja vaaranpaikoista. Niistä tieto välittyy heti kohteen esimiehelle, ja sitä kautta asiakkaalle. Kokonaisvaltaisen siivouspalvelun avulla on siis helppo pitää huolta myös muusta kiinteistön huollosta, kun säännöllisesti käyvät siivoojat ilmoittavat välittömästi huomaamistaan puutteista. Teemme tämän lisäksi myös säännöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ns. turvallisuuskävelyjä, jossa kartoitetaan tuotannon olosuhteet ja siellä mahdollisesti tapahtuvat muutokset.

Teemme siis monipuolista teollisuussiivousta yrityksille Lahdessa ja sen lähikunnissa. Jos jokin jäi mietityttämään, kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous yrityksenne näköisestä siivouspalvelusta.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää porrassiivouksesta ja referenssikohteistamme:
Toimitusjohtaja Veijo Oksman