Toimistosiivous

-

Toimisto- ja toimitilasiivous

Tietyillä toimialoilla siivouksesta huolehtiminen on arkipäivää, ja esimerkiksi ravintoloissa hygieniasta huolehditaan tarkasti jo oman henkilöstön voimin. Myös toimistojen asianmukaisesta siivouksesta on pidettävä hyvää huolta, ja nykyään pintojen säännöllinen desinfiointi on entistä tärkeämpää. Me Trinomi Siivouspalveluilla tarjoamme laadukasta toimistosiivousta ja toimitilasiivousta sekä ylläpitosiivouksena, että harvemmin tehtävinä töinä yrityksille Lahdessa ja lähiseudulla. 

Päivittäinen ylläpitosiivous tuotetaan oman henkilökuntamme voimin, jolloin luotettavat siivoajat tulevat myös asiakkaillemme tutuiksi. Toimisto- ja toimitilasiivouksen käynnistäminen sekä toteutus sujuvat nopeasti ja ketterästi perheyrityksemme voimin. Käytäväsiivous, taukotilojen siivous tai vaikkapa yksittäisten toimistohuoneiden siivous onnistuvat luotettavasti, korkealaatuisesti ja innovatiivisia menetelmiä hyödyntäen meiltä.

Toimisto- tai toimitilasiivous voi pitää sisällään esimerkiksi:

  • lattioiden ja mattojen imurointi
  • pintojen ja tasojen pyyhintä
  • WC-tilojen puhdistus ja uusien hygieniatuotteiden täyttö
  • roska-astioiden tyhjennys ja ympäristöystävällinen jätteiden käsittely

Pyydä tarjous ja varmista toimitilojesi puhtaus ammattimaisesti.

Toimistosiivoukseen tai toimitilasiivoukseen voi kuulua sopimuksen mukaan lähes mitä tahansa yrityksellenne sopivassa aikataulussa, ja sopimus voidaankin räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tavoitteenamme on taata aina puhtaat tilat, joissa niin työnteko kuin asiointikin sujuu miellyttävästi. Tavanomaisten, säännöllisten toimistosiivousten ja toimitilasiivousten lisäksi voimme järjestää mutkattomasti myös muuta yrityssiivousta, esimerkiksi ikkunoiden pesut, suursiivoukset ja yläpölyjen pyyhinnän. Meiltä saatte toimitiloihinne tarvittaessa myös vaihtomatot. 

Yrityssiivousta Lahdessa

Tarjoamme monipuolista yrityssiivousta Lahden alueella, kuten Hollolassa, Heinolassa ja muilla Lahden lähialueilla. Asiakkaisiimme kuuluu Lahden alueella paljon eri kokoisia toimistoja ja toimitiloja aina myymälöistä kuntosaleihin ja lääkäriasemiin. Vuosikymmenten kokemus tarjoaa meille mahdollisuudet tuottaa laadukkaita ja ekologisia palveluita toimialaan katsomatta. Olemme mutkaton ja joustava perheyritys, jonka kanssa kommunikointi sujuu aina helposti. Voimmekin muokata palveluita, aikataulua tai muita sopimukseemme kuuluvia yksityiskohtia hyvin joustavasti vaihtelevien asiakkaidemme tilanteen mukaan.

Meille on tärkeää tarjota mahdollisimman ekologisia ja kestäviä siivouspalveluita. Niin toimistosiivous, toimitilasiivous kuin muu yrityssiivous voidaan tehdä tänä päivänä kemikaalittomasti. Olemme ensimmäisenä yksityisenä lahtelaisena siivousyrityksenä halunneet tuoda uuden, ekologisemman vaihtoehdon toimistosiivoukseen. Puhdasvesisiivouksen avulla voidaan vähentää perinteisten pesuaineiden käyttöä ja niiden aiheuttamien ympäristöhaittojen määrää huomattavasti, samalla työn kustannustehokkuutta parantaen. Tutustu nykyaikaisiin ja kestäviin siivouspalveluihimme, ja siirry uuden aikakauden yrityssiivoukseen.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää porrassiivouksesta ja referenssikohteistamme:
Toimitusjohtaja Veijo Oksman