Vaihtomatot

-

Vaihtomatot ja muut matot toimitiloihin

Siivouspalvelujen lisäksi tarjoamme yrityksille myös vaihtomatot Lahdessa ja sen lähialueilla. Saatte käyttöönne runsaan vaihtomattovalikoiman, joka ratkaisee monen tilan haasteen ja sopii useisiin käyttötarkoituksiin. Käyttämällä laadukkaita vaihtomattoja saavutetaan merkittävä säästö kiinteistönhoidon ja siivouksen kokonaiskustannuksissa. Tehokkaalla hiekan ja irtolian keräävällä matolla voit myös luoda näyttävyyttä toimitilojesi sisustukseen. Siisti kuramatto logolla tuo myös positiivista mielikuvaa yrityksen brändistä, ja puhdas logomatto onkin usein ensimmäinen asiakkaan huomio yrityksestä.

Puhtaat matot lisäävät merkittävästi toimitilojen turvallisuutta, siisteyttä ja mukavuutta, sillä ne pysäyttävät tehokkaasti hiekan ja lian kulkeutumisen sisään. Vaihtomatot imevät myös hyvin kosteutta, jolloin käytävät pysyvät kuivina ja siistimpinä. Vuokramattomme sopivat erinomaisesti kaikkiin sisääntuloauloihin ja käytäviin.

Sopimusasiakkaille tarjoamamme vaihtomattopalvelu tarkoittaa käytännössä vuokramattoja, jotka haemme sopimuksen mukaan 4–8 viikon välein pesuun ja tuomme tilalle uudet, puhtaat matot. Kuten kaikki siivouspalvelumme, myös vaihtomattopalvelu on täysin sovittavissa sopimuksen ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Mattomyynti ja vaihtomatot kaikkiin tarpeisiin

 

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme myös mattomyyntiä, mikäli etsitte pysyvämpää ratkaisua tilojenne somistamiseen. Sekä mattomyynti että vaihtomatot ovat hyviä ratkaisuja, kun etsinnässä ovat matot julkisiin tiloihin, toimistoihin, rappukäytäviin, myymälöihin tai vaikkapa kouluihin. Matot sopivat niin aula- ja eteistiloihin, kuin käytäville ja tuulikaappeihin.

Mattojen nukka on kestävää nylonlankaa ja puuvillaa, jonka värinkesto on hyvä. Mattojen kuminen pohja kestää suuria lämpötilan vaihteluita ja pitää ne hyvin paikallaan. Kumipohjaiset vaihtomatot suojaavat lattiaa likaantumisen lisäksi myös kulumiselta. Huomaathan, että mattojen lisäksi meillä on saatavilla myös monipuoliset hygieniatuotteet yrityksesi tarpeisiin. Vaihtomatoissa yhteistyökumppaninamme toimii Elis.

Ota yhteyttä ja kysy lisää matoista tai pyydä suoraan tarjousta!

Nylonmatto

Toiminnallinen, nailoninen perusmatto voi imeä keskimäärin 3 kg kuivaa likaa. Nailonkuituinen perusmatto toimii tunnista ja päivästä toiseen pitäen työpaikan puhtaana ja turvallisena. Lika irtoaa kengistä maton kuituihin ja imeytyy maton sisään, jossa se säilyy, kunnes siivoaja vaihtaa maton.

Puuvillamatto

Tämä puuvillamatto voi imeä keskimäärin 4,4 litraa vettä. Se soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa sisään tullaan lumipyrystä tai kaatosateesta. Matto estää päivästä toiseen kosteutta ja märkää likaa kantautumasta sisälle, jossa ne voisivat aiheuttaa liukastumisia, kaatumisia ja muita turvallisuusriskejä.

MicroTech-matto

Matto kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. Poikkeuksellisen toimivassa matossa piilee ylivertainen lian ja kosteuden imukyky. MicroTech-matossa yhdistyvät nailonin ja puuvillan parhaat puolet. UltraGrip-tausta pitää maton tukevasti paikoillaan lattialla.

Logomatto

Vaikuttavaan sisääntuloon suunniteltu matto, johon tulevaan logoon on valittavissa yli sata värivaihtoehtoa. Logomatto estää hienojakoista likaa ja pölyä kantautumasta sisälle, antaen samalla positiivista vaikutelmaa yrityksen brändistä.