Vaihtomatot

-

Tarjoamme käyttöönne runsaan, monen käyttötarkoituksen ja tilan haasteen ratkaisevan vaihtomattovalikoiman. Tehokkaalla hiekan ja irtolian keräävällä matolla voit myös luoda näyttävyyttä toimitilojesi sisustukseen.

Käyttämällä laadukkaita vaihtomattoja saavutetaan merkittävä säästö kiinteistönhoidon ja siivouksen kokonaiskustannuksissa.

Mattojen nukka on kestävää nylonlankaa ja puuvillaa, jonka värinkesto on hyvä. Mattojen kuminen pohja kestää suuria lämpötilan vaihteluita ja pitää ne hyvin paikallaan. Vaihtomatot suojaavat lattiaa likaantumisen lisäksi myös kulumiselta.

Nylonmatto

Toiminnallinen, nailoninen perusmatto voi imeä keskimäärin 3 kg kuivaa likaa. Nailonkuituinen perusmatto toimii tunnista ja päivästä toiseen pitäen työpaikan puhtaana ja turvallisena. Lika irtoaa kengistä maton kuituihin ja imeytyy maton sisään, jossa se säilyy, kunnes siivoaja vaihtaa maton.

Puuvillamatto

Tämä puuvillamatto voi imeä keskimäärin 4,4 litraa vettä. Se soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa sisään tullaan lumipyrystä tai kaatosateesta. Matto estää päivästä toiseen kosteutta ja märkää likaa kantautumasta sisälle, jossa ne voisivat aiheuttaa liukastumisia, kaatumisia ja muita turvallisuusriskejä.

MicroTech-matto

Matto kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. Poikkeuksellisen toimivassa matossa piilee ylivertainen lian ja kosteuden imukyky. MicroTech-matossa yhdistyvät nailonin ja puuvillan parhaat puolet. UltraGrip-tausta pitää maton tukevasti paikoillaan lattialla.

Logomatto

Vaikuttavaan sisääntuloon suunniteltu matto, johon tulevaan logoon on valittavissa yli sata värivaihtoehtoa. Logomatto estää hienojakoista likaa ja pölyä kantautumasta sisälle, antaen samalla positiivista vaikutelmaa yrityksen brändistä.