Porrassiivous

-

Porrassiivous ja kiinteistöjen siivous

Oman kodin siisteys on kaikille tärkeää, mutta lähes yhtä mukavaa on saapua siistiin ja puhtaaseen porraskäytävään. Säännöllisellä porrassiivouksella huolehditaan koko taloyhtiön siisteydestä ja turvallisuudesta. Siisti porraskäytävä luo miellyttävän vaikutelman ja auttaa osaltaan pitämään huolta paloturvallisuudesta sekä vähentämään ilkivaltaa. Trinomi Siivouspalvelut tarjoaa asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitävää porrassiivousta ja kiinteistöjen siivousta Lahdessa ja sen lähialueilla.

Hyvin hoidetut porraskäytävät antavat koko taloyhtiöstä laadukkaamman vaikutelman, ja se kannustaa myös asukkaita pitämään yleisistä tiloista parempaa huolta. Erityisesti taloyhtiön sauna- ja pesutiloissa säännöllinen siivous on hygienian kannalta lähes välttämätöntä. Säännöllinen kiinteistöjen siivous vähentää myös pitkällä aikavälillä huomattavasti muita ylläpito- ja kunnostustöitä. Sotkujen ja töhryjen nopea puhdistus seinistä on huomattavasti edullisempaa, kuin jatkuva uudelleenmaalaus. Jopa hissien korjauskuluihin voidaan vaikuttaa tehokkaasti säännöllisellä imuroinnilla, jolloin porraskäytävään kulkeutuva hiekka ja suola eivät pääse hissiuriin aiheuttamaan ongelmia.

Pyydä tarjous ja huolehdi kiinteistösi tai taloyhtiösi asiantuntevasta siivouksesta!

Luotettavaa ja monipuolista porrassiivousta

Porrassiivoukseen ja muuhun kiinteistöjen siivoukseen voi sopimuksen mukaan kuulua:

  • porrasaskelmien ja -tasanteiden pyyhintä tai pesu
  • kaiteiden ja muiden pintojen pyyhintä
  • porraskäytävän ikkunoiden pesu
  • hissiurien imurointi
  • porraskäytävän mattojen imurointi tai vaihtomatot
  • kiinteistöjen yleisten tilojen siivous, esim. saunat ja pukuhuoneet, pesutuvat ja kuivaushuoneet, kuntosalit, kerhotilat sekä sisä- ja ulkovarastot

Kaikki siivouspalvelusopimuksemme ovat yksilöllisiä ja asiakkaan näköisiä, joten siivoussopimukseen voidaan sisällyttää hyvin laajasti erilaisia palveluita. Innovatiivisiin ja korkealaatuisiin palveluihimme voidaan helposti yhdistää myös erikoissiivousta, kuten yleisten tilojen suursiivousta, lattioiden vahausta ja desinfiointisiivousta. Meille asiakkaan tyytyväisyys on erittäin tärkeää ja joustavana perheyrityksenä olemme mielellämme yhteyksissä, mikäli asiakkaamme tilanteet ja palvelutarpeet muuttuvat.

Säännöllisessä porrassiivouksessa ja kiinteistöjen siivouksessa työskentelee pääasiassa oma henkilökuntamme, joten tutut siivoajat tulevat asukkaille porraskäytävissä tutuiksi. Tuttu ja luotettava henkilökuntamme huomaa myös korjausta tai muuta reagointia vaativat muutokset taloyhtiöissä, joten laadukkaaseen siivouspalveluun panostamalla pidetään huolta kokonaisvaltaisesti taloyhtiön tiloista. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme työskentelee asiaankuuluvia, kestäviä sekä ekologisia välineitä ja puhdistustuotteita käyttäen, jolloin pinnat pysyvät hyväkuntoisina, hygieenisinä ja siistin näköisinä ympäristöä vahingoittamatta. Tutustu Trinomi siivouspalveluihin ja kysy tarvittaessa lisää palveluistamme!

Kiinnostuitko?

Kysy lisää porrassiivouksesta ja referenssikohteistamme:
Toimitusjohtaja Veijo Oksman