Yritys

-

Ympäristöystävällistä yrityssiivousta

Ympäristötoimintamme perustuu käytettävien aineiden, välineiden ja koneiden ympäristöystävällisyyteen. Hankinnoissa pyrimme aina huomioimaan myös ympäristön ja vähentämään sen kuormittuvuutta. Valitsemmekin ympäristömerkittyjä aineita mahdollisuuksien mukaan.

Ympäristöpääkaupunki Lahti

Vuonna 2021 Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki, ensimmäisenä suomalaisena kaupunkina. Tämä innostaa myös meitä ympäristöosaamisemme vahvistamiseen. Loppuvuodesta 2020 aloitimmekin ympäristötyömme kehittämisen järjestelmällisemmäksi ja näkyvämmäksi, kun sitouduimme mukaan Ekokompassi-ympäristöjärjestelmään. Toukokuussa 2021 yrityksellemme myönnettiin Ekokompassi-sertifikaatti. Ekokompassi on rakennettu kansainvälisten ISO 14001 ja EMAS-standardien kanssa yhteensopivaksi.

Toiminnassamme noudatamme ajankohtaista ympäristölainsäädäntöä sekä alueellisia ympäristövaatimuksia. Uudistamme toimintaamme siivousalan kehityksen mukana. Tästä uusimpana esimerkkinä on yrityksemme palveluvalikoimaan tullut puhdasvesisiivous, jonka avulla perinteisten siivousaineiden käyttö ja niiden negatiiviset vaikutukset ympäristöömme vähenevät.
Henkilökunnan säännöllinen koulutus takaa ympäristötoimintamme toteutumisen koko yrityksessämme. Lue lisää puhdasvesisiivouksesta täältä.

Ympäristötavoitteemme

Ihmiset

Huolehdimme henkilökuntamme hyvinvoinnista ja varmistamme tasa-arvoisen kohtelun kaikille työyhteisömme jäsenille. Lisäksi tuemme vuosittain Pelastakaa Lasten kotimaan työtä, jonka avulla ehkäistään lasten syrjäytymistä ja autetaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Hiilijalanjälki

Olemme sitoutuneet hiilijalanjälkemme pienentämiseen, jonka keskeisessä roolissa on resurssitehokkuus. Toimitiloissamme käytettävä sähkö on vihreää sähköä ja lämmöntuotannon kaukolämpö tuotetaan Lahdessa uusiutuvasti bio- ja kierrätyspolttoaineilla. Lisäksi osa yrityksemme kilometreistä taittuu sähköllä.

Vastuullisuus

Viestimme toiminnastamme avoimesti ja vastuullisesti. Seuraamme aktiivisesti työn laatua asiakaskohteissamme. Otamme huomioon, sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristötekijät ja kehitämme niitä yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa.