Yritys

-

Trinomi Siivouspalvelut yrityksenä

Toimintaamme on aina ohjannut vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys palvelun laadusta tinkimättä.

Trinomi on vuonna 1985 perustettu lahtelainen perheyritys, jonka asiakaskohderyhmiä ovat julkishallinto sekä yritykset. Siivouspalveluita Trinomi tuottaa Lahden lisäksi myös sen lähikunnissa. Yrityksen johdossa toimii yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Veijo Oksman. Yhden miehen yrityksestä Trinomi on kasvanut toimialueensa suurimmaksi yksityiseksi siivouspalveluiden tarjoajaksi työllistäen yhteensä 113 henkilöä.

Trinomin yli 38-vuotisen toiminnan aikana siivoustyön menetelmät, käytettävät välineet sekä aineet ovat muuttuneet valtavasti. Ammattimaisten menetelmien ja toimintatapojen ajantasaisuus on meille tärkeää. Uudet innovaatiot, niin käytettävien koneiden, kuin aineidenkin suhteen on tehnyt siivoustyöstä mielekkäämpää ja turvallisempaa tekijöille. Henkilökuntamme säännöllinen koulutus takaa korkean ammattitaidon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme onkin voimavaramme ja siivoustyön korkean laadun lähtökohta. Kaikki päivittäinen ylläpitosiivous tuotetaan oman henkilökuntamme voimin. Huolenpito ympäristöstä on meille erityisen tärkeää, minkä pohjalta olemmekin halunneet tuoda asiakkaillemme saataville uraauurtavan puhdasvesisiivouksen.

Tavoitteenamme on edelleen tarjota alan laadukkaimpia ja luotettavimpia palveluita asiakkaillemme. Puhtaus takaa viihtyisät ja toimivat tilat, joissa on ilo työskennellä, asioida ja palvella. 

Puhtaudella hyvää mieltä! 
 

 

 




Trinomi on vastuullisena yrityksenä sitoutunut Kiinteistöpalvelut ry:n jäsenyyden edellyttämiin eettisiin ohjeisiin.

www.tilaajavastuu.fi / Siivouspalvelu Trinomi Oy

113
Työntekijät
160
Asiakkaat
5
Esimiehet

Usein kysytyt kysymykset

Valitettavasti emme tarjoa kotisiivousta, vaan asiakaskohderyhmämme ovat julkishallinto sekä yritykset. 

Kyllä voi. Sopimussiivouksen lisäksi asiakkaalla on aina mahdollisuus tilata lisäpalveluita. Lisäpalvelut laskutetaan erillisen hinnaston mukaan. 

Käytämme siivoamiseen laadukkaita ja kestäviä siivousvälineitä sekä mikrokuituliinoja. Lisäksi huomioimme aina käytettävien koneiden ja välineiden ympäristöystävällisyyden. 

Meiltä voit hakea töitä milloin vain täyttämällä rekrytointilomakkeemme. Lomakkeeseen pääset tästä.