-

Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

0 kommenttia

Viime vuonna yritykseemme saapui ensimmäinen sähköauto yhtenä toimenpiteenä vähentää ympäristökuormaa. Tähän liittyen yhtenä tavoitteena Trinomilla on myös ollut kemikaalien haittavaikutusten vähentäminen.

Kiilto on luonut tuotesarjan, jossa on otettu huomioon tuotteen koko elinkaari, Kiilto Pro Natura. Kiillon puhdistusaineet eivät ole meille vieraita, niitä on ollut yrityksellämme käytössä jo pidempään. Syitä Pro Naturaan siirtymiselle on monia. Laadukas ammattisiivouksen tuotesarja edistää kestävää kehitystä. Sarjan tuotanto perustuu kiertotalouden ratkaisuihin ja sen käyttöönotto merkitsee myös meillä askelta kohti kestävämpää tulevaisuutta.
Pro Natura -tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat fossiilivapaita ja 100 % biohajoavia. Kaikki sarjan tuotteet ovat hajusteettomia ja siten käyttäjäystävällisiä. Pro Natura -tuotteiden kehityksessä on otettu huomioon tuotteen koko elinkaari raaka-aineista tuotantoon, käyttöön, hävittämiseen ja kierrätykseen. Ympäristötavoitteiden lisäksi tuotteille on asetettu korkeat turvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Kiillon ammattisiivouksen tuotteilla on Joutsenmerkki. Merkki on osoitus käyttäjä- ja ympäristöystävällisistä tuotteista, joiden käyttäjäturvallisuudelle on tiukat kriteerit. Useimmilla tuotteilla on myös Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton allergiamerkki. Merkin saamiseksi tuotteen mahdollisuuden aiheuttaa ärsytystä tai herkistymisreaktioita tulee olla minimoitu. Kiilto tavoittelee alansa ympäristöjohtajuutta. Uusiutuvien raaka-aineiden käyttö on ammattisiivousaineiden tulevaisuutta.