-

Töissä Trinomilla

0 kommenttia

Trinomi työnantajana

Trinomi on perustettu vuonna 1985 ja se työllistää tällä hetkellä vakituisesti yli 110 siivoojaa, kolme esihenkilöä ja kolme ohjaajaa, varastovastaavan sekä toimistotyöntekijä toimitusjohtajan lisäksi. Trinomi on kasvanut toimialueensa suurimmaksi yksityiseksi siivouspalveluiden tarjoajaksi. 

Olemme luotettava ja uutuushakuinen perheyritys, jonka toimialueena on Päijät-Häme. Suurin osa kohteistamme sijaitsee Lahdessa ja sen lähialueilla. Työskentelemme nykyaikaisilla välineillä, aineilla sekä koneilla. Olemme myös sitoutuneet säästämään ympäristöämme ja käytämmekin mahdollisuuksien mukaan kohteissa kemikaalitonta siivousta, puhdasvesisiivousta, sekä ympäristöystävällisiä ja biohajoavia puhdistusaineita. Osassa kohteissa meillä on myös käytössä robotiikkaa. Perehdytämme sekä ohjaamme työntekijöitämme, jotta he voivat tehdä työnsä mahdollisimman hyvin ja mielekkäästi. Yli puolet työntekijöistämme suosittelee Trinomia työnantajana, voit täältä lukea edellisen työtyytyväisyyskyselyn tulokset. Kyselyn vapaissa palautteissa työntekijät kehuivat esihenkilöitä, työpareja sekä työpaikkaa.

Haastattelimme siivoojaamme Pirjoa joka, päätyi Trinomille 20 vuotta sitten todettuaan haluavansa kokopäiväisen työn.
- Mä olen tehnyt ihan kaikkea mahdollista mitä talossa voi tehdä. Olen tuuraaja, ja työn suola onkin ollut minulle se, että saan vaihtelua työpäiviini. En välttämättä tiedä tänään, mihin menen ensi viikolla. Se sopii minulle. Saatan olla siivoamassa toimistoja, teollisuustiloja tai kouluja, Pirjo kertoo. Trinomia hän kuvailee joustavaksi työnantajaksi. Itseään hän pitää joustavana ja reiluna työntekijänä.
- Trinomilla toimii esimerkiksi palkanmaksu aina ajallaan. Olen kuullut monelta ystävältä, että heillä ei näin ole. Meillä on tilipäivänä aina raha tilillä. Meillä on myös mukavat työkaverit ja mukavat pomot, Pirjo kehuu.

Toimintojen laajentuessa haemme kolmea vakituista kokoaikaista siivoojaa Lahteen ja yhtä kokoaikaista vakituista Asikkalaan. Kohteina on kouluja sekä porrassiivousta. Palkkaus TES mukaan. Etsimme henkilöitä, jotka osaavat toimia tiimin jäsenenä, osaavat kohdata asiakkaan sekä ovat oma-aloitteisia, iloisia ja reippaita. Kaikkiin kohteisiin ei tarvitse aikaisempaa kokemusta tai koulutusta, perehdytämme sinut työtehtäviisi. Trinomilla on myös mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen, voit töiden ohella opiskella itsellesi ammatin.

Näihin paikkoihin haku on auki 6.6.2024 saakka. Laita hakemus tästä. Lisätietoja saat soittamalla Marjolle 044-7441200 tai Marjutille 044-7712337 arkisin klo 13-14.