-

Ajankohtaista koronaviruksesta

0 kommenttia

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Haastava aika koronaviruksen suhteen jatkuu Päijät-Hämeessä. Otamme vakavasti koronan tuoman haasteen työssämme, ja noudatamme edelleen viranomaisten antamia ohjeita siivouksissa. Erikoisjärjestelyt siivouksien suhteen ovat meille koronan aikana arkipäivää. Suojamaskin käyttö siivouskohteissamme luo osaltaan turvallisuutta sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Siivousajankohtia on vaihdettu joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Samoin olemme kuulleet toiveita ylimääräisistä siivouskerroista. 

Monissa kohteissa on ollut erikoisjärjestelyjä siivouksien suhteen, kuten mm. suojamaskin käyttöä, siivousajankohdan vaihtoja ja ylimääräisiä siivouskertoja. Osa kohteista on vähentänyt siivouksia tai laittaneet ne kokonaan tauolle, joten lomautuksilta ei myöskään meidän yrityksessä vältytty. Seuraamme edelleen tiiviisti pandemian kehitystä ja muokkaamme toimintaamme tilanteiden mukaan.

Seuraamme edelleen viranomaisten antamia ohjeita siivouksissa. Erityinen kiitos yhteistyöstä kumppaneillemme tänä haastavana aikana!